Jättebra hunddagis i Lund!

Hej alla mina fina läsare! Jag tycker det är helt fantastiskt att ni skriver så fina kommentarer i kommentarfälten och att ni har så mycket frågor och är så nyfikna på vad jag gör! Jag vill jättegärna berätta lite mer om ett hunddagis som ligger i Lund, som jag tycker förtjänar att pratas om och sprida information om! Detta hunddagis är ett hunddagis som tar hand om alla hundar som behöver olika typer av rehabilitering efter olika typer och former av skador, olika sorters sjukdomar med mera! Jag tycker att det som detta hunddagiset gör är så himla fint och jag vill därför sprida lite fina ord om dessa! Jag tycker att allt dessa gör är så himla fint och jag älskar folk som ställer upp för människor och det gör verkligen dessa! Jag har en nära väninna till mig som hennes hund blev allvarligt skadad och då fick hon höra om detta stället, och kontaktade dem och det gjorde därefter upp ett program som passade hunden för bästa möjliga rehabilitering efter just den skada som den hunden åstadkommit!

Jag ska inte fortsätta så mycket mer med detta inlägg nu men vill bara säga att jag blir bara så himla fruktansvärt glad att ni vill vara en del av och vara med och följa min blogg och det jag skriver om! Jag hoppas att inlägget inte var alltför långt och hoppas att det kan hjälpa några av er! Det gör mig väldigt glad att ni vill ta del av detta! Jag hoppas att ni har det minst lika bra som jag har det just nu, och att ni tar vara på sommaren och tar hand om era nära och kära! Ha det bra så hörs vi snart! Kramar!

Du gillar kanske också...