Äntligen en ren omgivning att bo i

God förmiddag gott folk och hjärtligt välkomna hit. Hoppas ni mår bra och även har en bra dag, min dag har varit bra än så länge och jag har mycket roligt på schemat. En sak som står på schemat är det här inlägget, som ska handla om företaget Göteborgs Resurs AB och den hjälpen jag har fått av dem med städ i Kungsbacka.

Städningen har alltid varit en svår del för mig, jag har varken tyckt att det är roligt är har varit särskilt bra på det. Därför har jag inte varit bra på att ta tag i städningen när det väl behövs, vilket har lett till att jag ofta har det ganska stökigt här hemma. Det är många i min närhet som har påpekat det, ändå har det inte blivit bättre. Min lägenhet blir bara smutsigare och smutsigare, och jag har inte kraften att göra något åt det. När det hade gått så långt att folk inte ville komma hem till mig för att det var så smutsigt valde jag att ta tag i det, jag märkte dock lika fort att jag inte kunde ta hand om det på egen hand. Då valde jag att ta hjälp av det här företaget med städ i Kungsbacka, för att jag en gång för alla skulle få en ren bostad att bo i. De lyckades verkligen få min lägenhet ren och fin, så ren som den blev efter deras besök har jag näst intill aldrig sett den. Det kändes otroligt skönt i själen att se den så ren, men jag visste att jag inte skulle lyckas hålla den så ren. Sedan den gången har jag förstatt ta hjälp av dem med städ i Kungsbacka, och jag tar hjälp av dem än idag. Tack vare dem har jag en ren omgivning att bo i och allt fler av familj och vänner har börjat besöka mig, vilket jag är väldigt tacksam över.