En byggfirma som hjälpte mig

Jag hade ingen aning om hur jag skulle gå tillväga för att renovera mitt kök. Jag hade sett en del renoveringsprogram på teve och det såg inte svårt ut när han Ernst renoverade och man fick uppfattningen att det tog en vecka och sedan var allt klart. Men jag är ingen hejare när det kommer till bygg och renovering och kände att jag inte skulle våga mig på att renovera själv. Därför behövde jag komma i kontakt med någon byggfirma på Tyresö och jag upptäckte när jag googlade att det finns väldigt många sådana så jag började fråga vänner och arbetskamrater ifall det var någon av dem som kunde rekommendera mig en byggfirma. Jag fick två namn som jag började göra lite research på. Jag hittade mycket bra information och recensioner så det blev lättare för mig att välja. Jag bokade in ett möte med dem och de kom ut till mitt hus för en kostnadsfri konsultation. De gick igenom allt som behövde göras och huruvida det fanns några byggproblem som de behövde titta på. Sedan gav de mig ett kostnadsförslag som jag blev mycket nöjd med. Jag skrev ett kontrakt med dem och de började jobba. Jag var mycket imponerad av deras kunskap och professionalism.

?Det tog cirka två veckor för dem att renovera mitt kök och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag har redan rekommenderat dem till flera av mina vänner. Nu vet jag ju att det är ganska många som följer min blogg och här kan jag nå ut till riktigt många. Det är säkert så att det är någon av er som behöver bygghjälp eller renoveringshjälp och befinner ni er på Tyresö eller i omnejderna så är detta en bra byggfirma. Deras kundservice är alla tiders och jag kunde inte vara mer nöjd än vad jag är.