Få hjälp efter ett dödsfall

Redan nu vill jag förvarna er om att det här inlägget kommer handla om ett dödsfall i Kalix och Begravningsbyrån Kalix. Så nu när jag varnat er kan jag hälsa er välkomna till dagens inlägg. Som sagt kommer det handla om ett dödsfall, närmare bestämt min kusins bortgång.

För närmare ett halvår sedan var min kusin med i en bil där föraren var onykter, min kusin var själv onykter och tänkte antagligen inte så mycket på det. Det hela slutade i en krock in i ett träd, som ledde till att alla i bilen blev inlagda på sjukhus. Min kusin och en av hans kompisar dog tyvärr på sjukhuset medan de andra tre klarade sig. Efter min kusins dödfall i Kalix var det mycket som väntade oss, bland annat behövde hans begravning planeras. Några dagar efter min kusins död kontaktade vi Begravningsbyrån i Kalix för att få all den hjälpen vi behövde med begravningen, det var allt från kista till rådgivning. All den hjälpen vi fick av den här begravningsbyrån var nödvändig, vi hade inte klarat oss utan den hjälpen. En sak som jag kan nämna gällande hjälpen från den här begravningsbyrån är att vår sorg verkligen fick ta sin plats. Vi behövde inte alls gömma undan vår sorg utan tårarna fick komma om de så behövdes, han som äger och driver begravningsbyrån tog verkligen hänsyn till oss och våra känslor. Jag hade aldrig föreställt mig att det skulle vara så acceptabelt. Avslutningsvis skulle jag vilja rekommendera den här begravningsbyrån ifall någon av er behöver en hjälpande hand efter ett dödsfall i Kalix.