Jag har drömjobbet

Hallå, hallå och välkommen till chaufförbloggen!

Mitt namn är Anna och jag är chaufför. Jag har jobbat som chaufför i flera år och detta är verkligen drömjobbet för mig. Det finns massor av chaufförjobb där ute, så om du letar efter ett jobb kan jag varmt rekommendera att du söker på en gång. Men för att vara mer specifik så finns det ju många jobb överallt i landet och jag vet att i den här bloggen är det många värmlänningar. Söker ni chaufförjobb i Värmland med omnejd, ja då ska ni klicka här för då kommer ni till ett företag som anställer.

?Det är en frihet att jobba via dem och man tjänar ganska så bra skulle jag säga. Hur är det att vara kvinna i det här jobbet? Det är underbart! Man måste ju inte jobba inom vården eller som förskollärare, det verkar som detta är ödet för många och det är inget fel med det. Men vi kvinnor kan mycket mer än att vårda och ta hand om andras barn, jag har alltid varit en tuff tjej som hellre lekte med bilar när jag var barn och även spelade fotboll. Jag vet att chaufförjobb inte är för alla, det tar på en och man måste vara beredd på långa dagar och nätter. Men det är ett jobb som lönar sig och det är en frihet att vara ute på vägarna. Man får se många olika städer och när man är ute och kör och ser solen gå upp då kan man inte annat än att känna sig lycklig. Så kom igen alla tjejer, våga göra något annorlunda med era liv och testa detta. Även ni killar ska givetvis satsa på det här yrket, det tycker i vilket fall lilla jag. Nu var det inget mer jag skulle säga för den här gången!