Nymålade och fina väggar

God dagens gott folk, hoppas ni mår bra och har lite bättre väder än mig. Här hos mig regnar det för fullt och är inte trevligt väder alls, men jag är inte ledsen för det. Hur som helst tänkte jag skriva ett inlägg till er som ska handla om företaget Guttens Måleri och Fastighetsservice AB och deras målare i Gävle. Utifall ni vill ha mer information om dem kan ni läsa vidare här när ni har läst klart det här inlägget.

Av det här företaget har jag fått otroligt bra hjälp med målning, närmare bestämt i mitt vardagsrum och i samtliga sovrum. Vi strävade efter att få lite omvandling och uppfräschning av huset och ville därför måla om lite, barnen ville dessutom ha något annat i sina rum än barntapeterna de har haft sedan de var små. Då jag och min man har stressiga liv båda två, alltid är det något nytt som sker, hade vi inte tid att måla om på egen hand. Vi var tvungna att få hjälp av målare i Gävle för att det skulle bli gjort. Genom att ta hjälp av professionella målare skulle vi även få ett mycket finare resultat än om vi hade gjort det själva. Anledningen till varför vi vände oss till just Guttens Måleri & Fastighetsservice AB var för att en väninna till mig själv hade fått hjälp av dem och därmed rekommenderade mig att också ta hjälp av dem. Vi valde att lyssna på henne och ta kontakt med det här företaget, vilket resulterade i fint målade väggar. Alla väggarna blev riktigt fina, färgerna vi hade valt blev dessutom fina och passade bra ihop med vår inredning. Eftersom vi fick så bra resultat av deras målare i Gävle kan jag inget annat än rekommendera dem till er som också behöver hjälp med målning.