Tips på en byggfirma

Jag har sett när jag har läst på sociala medier att ni är många som planerar att renovera eller bygga om därhemma och detta är någonting som jag har gjort och jag tänkte därför att jag i det här inlägget skulle ta och tipsa er om en bra byggfirma i Bålsta. Jag har nämligen anlitat dem för min renovering och jag är mycket nöjd med resultatet.

Jag kan inget annat säga än att det verkligen är en professionell byggfirma som gör ett bra jobb. Jag hade bland annat lite problem med mitt kök och de hjälpte mig att lösa det på ett bra sätt. De slog ut en vägg och det öppnade upp hela nedervåningen så att det närapå blev en öppen planlösning och jag hade inte kommit på den idén själv. Det blev hur bra som helst och de renoverade större delen av villan förutom nere i källaren, men där är det inte så noga tycker jag eftersom man ändå inte är där mer än när man tvättar. Så de gjorde ett mycket bra jobb och jag lämnade över allt till dem och de levererade verkligen. Finfin renovering som jag skulle vilja tipsa er andra om.

?Deras kundservice är också toppen. Jag kände mig alltid väl omhändertagen av deras kunniga personal. Så kontakta dem gärna för ett kostnadsfritt hembesök och offert på just ert jobb. Jag har tagit flera bilder som jag lagt upp på Facebook och Instagram och jag tycker att ni ska kika in där för att se hur bra allting blev. Om ni ännu inte är vän med mig där så skicka bara en vänförfrågan så kommer jag acceptera den. Det var några ord från mig till er om denna byggfirma i Bålsta och varmt tack alla för att ni kom hit och läste det här inlägget!